Monipuoliset kosmetologipalvelut yksilöllisesti ammattitaidolla juuri Sinulle!

 

Kauneushoitola Sofie on vuonna 2005 perustettu hyvän olon hoitola, jossa yrittäjänä toimii Sky-Cidesco-diplomikosmetologi Sanna-Riikka Makkonen, kuka on myös valmistunut vuonna 2021 lähihoitajaksi jalkojenhoidon osaamisalalta.

Olet tervetullut nauttimaan kiireettömästä, henkilökohtaisesta palvelusta juuri sellaisena kuin olet.

kauneushoitolasofie

Hoidot toteutetaan laadukkailla ammattitason hoitotuotteilla ja räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi. Korkealuokkaisia hoitotuotteita myytävänä myös kotihoitoon!

Myynnissä myös lahjakortit hoitoihin tai tuoteostoihin. Mikä ihana tapa muistaa läheistäsi! :) Tarvittaessa lahjakortin osto onnistuu myös puhelimitse/tilisiirtona, jolloin voin lähettää lahjakortin ostajalle tai halutessanne suoraan saajalle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään paras ratkaisu tarpeisiisi!

Liike avoinna ajanvarauksella, pääsääntöisesti ti-la. Myös ilta-aikoja varattavissa. Maanantaisin suljettu! Jos en ole paikalla, ole hyvä ja soita.

Satakunnankadun liikkeeseemme löydät helposti, ja maksutonta parkkitilaa on reilusti liikkeen edessä. Naapuriliikkeinä HiusEura ja Artemiia.

***Esteen sattuessa peruutathan aikavarauksesi viimeistään 24h ennen varausta. Myöhemmin peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan 50% hoidon hinnasta.***

"Unohda kiire, anna itsellesi aikaa, rentoudu!"

Olet lämpimästi tervetullut!

© Kauneushoitola Sofie 2018